Bästa Escape Room Stockholm

Letar du efter något roligt att hitta på med familj, vänner eller kollegor i Stockholm? Då har du hittat rätt - här finner du en lista över bästa Escape Room i Stockholm, som ger dig en spännande och rolig utmaning, oavsett om du är nybörjare eller redan har provat på escape rooms.

Stockholm Escape Room – Topp 6

Här hittar du en lista över de sex bästa alternativen bland Stockholm Escape Rooms, med något för alla oavsett ålder eller tidigare erfarenhet, och många olika spännande teman och kluriga utmaningar.

Twisted Keys Escape Room Stockholm

Twisted Keys är en anläggning på Infanterigatan 29, som har två fasta escape rooms för två till sex spelare - det svårare The Cure med skräcktema och det något enklare Pirates: The Lost Treasure med sjörövartema. De erbjuder också det portabla alternativet Dödsängeln, som levereras till dig och passar för större grupper på tolv spelare och uppåt.

Kontakt

Twistedkeys.com

Laserfortet

Laserfortet är en anläggning på Saltmätargatan 19A, som utöver sin laserarena har ett escape room för tre till fyra deltagare vid namn Prison Island. Det är utformat liknande Fångarna på Fortet, med flera celler med olika typer av utmaningar att försöka sig på för att samla ihop så många poäng som möjligt.

Kontakt

Laserfortet.se

Exit Games Stockholm

Exit Games Stockholm har två anläggningar - en i Gamla stan och en på Södermalm - med tre banor vardera: Al Capone, The Club och Cellen i Gamla stan och Hemligt uppdrag, Mayday och Samlaren på Södermalm. Banorna passar både barn och vuxna, och går alla att spela på både svenska och engelska.

Kontakt

Exitgames.se

Quezzle Escape Room

Quezzle är en anläggning på Döbelnsgatan 12, som erbjuder tre olika escape rooms för två till sju spelare: Sherlock vs. Moriarty, Heist och Post Apocalypse. För större grupper har de också World Domination (18 spelare och uppåt) som spelas på distans via internet, och The Case (24 till 350 spelare) som levereras till företag eller konferens.

Kontakt

Quezzle.se

Quest Room

Questrooms är en anläggning på Kocksgatan 21A, som utöver sina vanliga escape rooms Horror Escape och Ryska Maffian erbjuder flera escape rooms i VR. De har också en version av Horror Escape som är anpassad för tonåringar, och ett escape room, Tidsresenärerna, som är utformat för barn från åtta till tretton år.

Kontakt

Questrooms.se

Escape Stories

Escape Stories är en anläggning på Vasagatan 27, som erbjuder tre escape rooms för två till sex personer, alla av ungefär samma svårighetsgrad: The Last Manuscript, The Break In och The Cover Up. Utöver deras vanliga escape rooms har de också utomhusspelet Da Vinci Quest och ett portabelt escape room som levereras till företag eller konferens.

Kontakt

Escapestories.com

Escape Room Stockholm – Pris

Ett Escape Room i Stockholm har oftast ett pris på omkring 200 till 400 kronor per person, oftast för 60 minuters speltid, fast många anläggning ar har lägre priser för barn, pensionärer och studenter. Vissa anläggningar har också fasta priser för Escape Rooms – till exempel 600 kronor oavsett antal personer som deltar.

Relaterat innehåll