Bästa Escape Room Göteborg

Är du på besök i Göteborg och letar efter något roligt att hitta på? På den här sidan hittar du en lista över några av de allra bästa alternativen på Escape Room i Göteborg, med spännande utmaningar för såväl dig som nybörjare, som dig som har provat på några escape rooms tidigare.

Göteborg Escape Room – Topp 6

Är du intresserad av att prova på en riktigt rolig aktivitet i Göteborg? Escape Rooms är en upplevelse som passar de allra flesta. Ta med arbetsgänget eller familjen och ha riktigt kul tillsammans! Här hittar du de sex bästa alternativen på Escape Rooms i Göteborg.

Escape

Escape är en anläggning på Norra Hamngatan 4 som erbjuder tre olika escape rooms med olika skräck- och spänningsteman, antal deltagare och svårighet: Black Market, Cell Block, The Manufacturer och Assassination, i stigande svårighetsgrad. Alla banorna går att spelas på både svenska och engelska, och passar såväl barn och unga som vuxna.

Kontakt

Escapegbg.se

Paladia

Paladia är en anläggning på Sten Sturegatan 4, som erbjuder två escape rooms utformade med fantasytema och myskänsla: Skatten i Trollstavsbutiken samt Magiskolans Hemlighet. Båda går att spelas på olika svårighetsgrad och på antingen svenska eller engelska, med tre till åtta deltagare, och passar både vuxna och barn från 7 år.

Kontakt

Paladia.se

Gothenburg Escape Game

Gothenburg Escape Game är en anläggning på Hvitfeldtsgatan 9, som erbjuder två escape rooms: Primakovs Bunker, som har lägre tempo, och det något mer avancerade Bankinbrottet, som finns i två storlekar. De vänder sig till såväl barn från 7 år och vuxna, och lämpar sig till såväl nybörjare som erfarna escape room-spelare.

Kontakt

Gotescape.se

District Zero Göteborg

District Zero är en anläggning på Herkulesgatan 1L, som har fyra escape rooms med varierande teman och svårighetsgrader: Blackford Asylum och The Lockhard Betrayal som även passar nybörjare, och Stone Creek Killer och Project Phoenix för de som har lite mer erfarenhet av escape rooms. De vänder sig främst till vuxna, men passar också ungdomar från 16 år.

Kontakt

Districtzero.se

Berengaria

Berengaria är en anläggning på Sockerbruket 11, som erbjuder två escape rooms: Jakten på Mona Lisa, ett mysterium för 3 till 6 deltagare, och Det sista museet, ett stort museum ombord ett rymdskepp för 7 till 25 spelare. Anläggningen är tillgänglihetsanpassad, och passar för vuxna och barn i vuxnas sällskap.

Kontakt

Berengaria.se

Escape Quest

Escape Quest är en anläggning på Gustaf Dalénsgatan 17, som erbjuder tre escape rooms i stigande svårighetsgrad: Insiderjobbet (2 till 6 deltagare), Escobars gömställe (2 till 5) och Reliken (2 till 8), varav alla utom "Escobar" är tillgänglighetsanpassade. De erbjuder också två digitala escape rooms som spelas över internet: Case 7192 och System Hacked.

Kontakt

Escapequest.se

Escape Room Göteborg – Pris

Priset på Escape Room i Göteborg ligger oftast på mellan 200 och 300 kronor per person för en speltid på 60 minuter, men det är vanligt att det är något billigare för barn, studenter och pensionärer. Tänk på att de flesta banor kräver att ni är minst två eller tre deltagare.

Fler Escape Rooms