Bästa Escape Room Malmö

Om du befinner du dig i Malmö och letar efter något nytt att hitta på tillsammans med dina kompisar, din familj, eller med dina kollegor ska du definitivt prova på escape rooms. På den här sidan hittar du en lista med förslag på bästa Escape Room i Malmö, och vad varje anläggning har att erbjuda.

Malmö Escape Room – Topp 6

Här hittar du vår lista över Malmös sex bästa Escape Rooms. Det finns något för alla, oavsett ålder och hur mycket eller lite erfarenhet du har av att spela sedan tidigare.

Fox In A Box

Fox in a Box är en anläggning på Sveavägen 14 som erbjuder sju olika escape rooms på olika teman och med olika svårighetsgrad. De vänder sig till både vuxna och till barn från 10 år, och har utöver sina vanliga escape rooms också det portabla spelet Final Exam, som levereras eller spelas på plats.

Kontakt

Foxinabox.se

The Alley Escape Rooms

The Alley Escape Rooms är en anläggning på Davidshallsgatan 25, som har tre escape rooms på olika teman: Bankinbrottet (2 till 6 spelare), Sjöboden (2 till 4) och The Last Hand (2 till 7). De vänder sig till alla åldersgrupper, men för dig som använder rullstol kan det vara svårt att ta dig in.

Kontakt

Thealley.se

Utmaningarnas Hus

Utmaningarnas hus ligger på Geijersgatan 8 och är inte egentligen ett escape room, men har flera likheter. Det är uppbyggt med ett format liknande Fångarna på Fortet, där du och dina lagmedlemmar väljer bland 38 aktiviteter som ni får poäng för att klara av. Det är främst för vuxna, men passar också tonåringar från 15 år.

Kontakt

Utmaningarnashus.se

Escape Husvagn

Escape Husvagn är ett escape room på Veberödsgatan 6, som namnet till trots inte egentligen handlar om att ta sig ut - utan om att hitta och desarmera en "bomb" i en sovjetisk husvagn. Det vänder sig till små grupper på två till tre personer, och fungerar bra för såväl barn som vuxna.

Kontakt

Escapehusvagn.se

Sherlocked

Sherlocked är en anläggning på Östergatan 5 med två olika escape rooms med Sherlock Holmes som tema: The Landlady (för tre till sex spelare) och The Tenants (för två till sex). Båda sträcker sig över flera rum och tar 60 till 90 minuter att spela. Sherlocked har också en bar med bordsspel.

Kontakt

Sherlocked.se

Prison Island

Prison Island är en anläggning på Drottninggatan 1 där man i lag om tre till fyra personer går in i olika celler för att lösa så många spel som möjligt i ett upplägg liknande Fångarna på Fortet. De vänder sig till såväl vuxna som till barn från åtta år, och lägger fokus på samarbete och slutledningsförmåga.

Kontakt

Prisonislandmalmo.se

Escape Room Malmö – Pris

Ett Escape Room i Malmö brukar ha ett pris på omkring 200 till 400 kronor per person för en bokad tid på 60 minuter, men ofta något lägre priser för barn, studenter och pensionärer. Hos vissa varierar priset också beroende på när på dygnet, veckan eller året du bokar din tid.

Liknande innehåll